Adatkezelési szabályzat

Mivel a honlapunk különböző formákban kéri Önt, hogy adja meg elérhetőségeit és egyéb információkat is magáról vagy szervezetéről, illetve honlapunk azt a lehetőséget is felajánlja, hogy küldjön nekünk közvetlenül e-mailt, amelyek természetesen mind alkalmasak az Ön különböző fokú azonosítására, ezért ebből következően ezen a honlapon keresztül a codeteam.hu összegyűjtheti, kezelheti és feldolgozhatja az Ön által önkéntesen megadott személyes adatokat a szolgáltatások nyújtásának, beleértve az ügyfél szolgáltatásokat, valamint a marketing és toborzási célokat is, elősegítése érdekében.

A személyes adatok közé tartoznak – többek között – az elérhetőségek (pl. név, telefonszám, az önéletrajzában szereplő adatok, stb.) szakmai tapasztalattal kapcsolatos információk (pl. képzettség és korábbi munkaviszony stb.).

A honlapunk használatával, továbbá a személyes adatait tartalmazó e-mail küldésével (pl. CV) Ön hozzájárul személyes adatai összegyűjtéséhez, kezeléséhez, feldolgozásához és továbbításához olyan mértékben, amennyire az annak a célnak az elérése érdekében szükséges, amelynek érdekében az adatokat megadta (pl. karácsonyi üdvözlőlap küldése, egyéb marketing eszközök használata, szolgáltatásokról tájékoztatás stb.).

Kapcsolat

Amennyiben a cégünk  adatvédelmi szabályzatával vagy személyes adatai felhasználásával kapcsolatban bármilyen kérdése felmerülne, szeretné megtekinteni, hogy milyen személyes adatokat tartunk Önről nyilván, az adatkezelés jogszerűségét kifogásolja, az Önről nyilvántartott adatok javításra, kiegészítésre szorulnak, vagy szeretné töröltetni azok egészét vagy egy részét, kérjük küldjön egy e-mailt „Adatvédelem” tárggyal az info@codeteam.hu email címre.

Az adatgyűjtés korlátai és biztonsága

A codeteam.hu. kizárólag annyi ideig tárolja és kezeli adatait, ameddig az üzleti szükségesség és/vagy az Ön felé fennálló szakmai kötelezettségeink azt indokolttá teszik, illetve ameddig azt jogszabály előírja.

A codeteam.hu. biztosítja Önt afelől, hogy személyes adatai védelme érdekében az iroda rendszerében – összhangban az európai adatvédelmi joggal – olyan eljárási és technikai eszközöket, illetve rendszert alkalmaz, amelyek megfelelnek a jelenlegi adatvédelmi szabályoknak az információbiztonság területén

Vegye fel velünk a kapcsolatot

EMAIL

   info@codeteam.hu

TELEFON

   +36205374755

* jelölt mezők kitöltése kötelező!